088-33 22 333 (09:00-17:00u)

Garantie

Laten we om te beginnen zeggen, dat wij met onze ruim 35 jaar ervaring weten wat een goede boxspring of matras is. Onze producten zijn met zorg samengesteld en kwaliteit en service staat hoog bij ons in het vaandel.

Onze partners / leveranciers zijn met zorg geselecteerd. Want zonder goede leveranciers kunnen wij ook geen goede kwaliteit en service verlenen.

Onze service, kwaliteit en klantvriendelijkheid begint vanaf het eerste contact. U moet het gevoel hebben dat u bij de juiste partij koopt en dat u een betrouwbare investering doet. Wij adviseren en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Telefonisch of in onze showroom nemen wij de tijd voor u. Maar ook na de levering staan wij voor u klaar. Als u niet tevreden bent neem dan even contact met ons op.

1. Garantie op boxsprings, hoofdborden, matrassen en topmatrassen

Op deze producten geven wij 3 jaar garantie volgens de CBW voorwaaden. Dit betekent het volgende:

Het 1e jaar na levering: 100% garantie op alles, behalve op moetwillige of sterk ondeskundig gebruik. 100% betekent dat wij zowel materialen / complete onderdelen / service / voorrijdkosten voor onze rekening nemen.

Het 2e jaar na levering: 2/3 van de kosten bij reparatie / vervanging zijn voor onze rekening. 1/3 voor u, maar wij informeren u vooraf wat deze kosten zijn zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Het 3e jaar na levering: 1/3 van de kosten bij reparatie / vervanging zijn voor onze rekening. 2/3 voor u, maar wij informeren u vooraf wat deze kosten zijn zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Na het 3e jaar vervalt de garantie en zullen wij met u bespreken wat reparatie / vervanging kost en in overleg betaalt u dan deze kosten.Let op! U bent en blijft onze klant en wij zullen alles in het werk stellen om kosten binnen de perken te houden en schappelijke prijzen te rekenen. Wij willen dat u tevreden bent en blijft.

2. Garantie op elektrisch verstelbare boxsprings

Ten opzichte van normale boxsprings hebben elektrisch verstelbare boxsprings 2 onderdelen die onder afwijkende garantie vallen.

a. Op het metalen frame / mechanisme heeft u 5 jaar volledige garantie.

b. Op de electromotor heeft u 3 jaar 100% garantie en aanvullend nog 2 jaar 50% garantie.

De overige onderdelen aan een elektrisch verstelbare boxspring vallen onder de voorwaarden genoemd onder paragraaf 1.

3. Garantie op dekbedden en kussens

Op kussens en dekbedden ontvangt u 3 maanden volledige garantie op fabricagefouten.

4. Garantie op bedtextiel

Op bedtextiel zoals moltons, overtrekken en hoeslaken geldt dat u 1 maand garantie heeft op fabricagefouten, mits de producten niet gebruikt zijn. Omdat bedtextiel onder hygiëne producten valt kunnen wij gebruikte materialen niet terugnemen. Wij vragen u dan ook bedtextiel direct na ontvangst te controleren op fouten. Ook kunt uitsluitend retourneren / ruilen indien u de originele verpakking heeft bewaard.

Garantievoorwaarden

Bovengenoemde garantiebepalen zijn alleen van toepassing indien u in het bezit bent van de officiële verkoopdocumente zoals aankoopnota, pakbon en factuur. Hierdoor kunnen wij de leeftijd van u product bepalen. Dit is belangrijk voor de garantietermijn maar ook belangrijk bij het reparatieadvies. Bewaarrt u dus a.u.b. uw papieren goed.

Klachtenafhandeling

Mocht u onverhoopt toch een klacht of serviceaanvraag hebben, neem dan contact met ons op voor een passende oplossing. Het beste kunt u ons een e-mail sturen. Wij zullen uw bericht binnen 48 uur in behandeling nemen en u z.s.m. op de hoogte stellen van de afwikkeling hiervan.

Webshop Keurmerk

Behalve dat wij onze klanten en eventuele klachten heel serieus nemen, zijn we ook nog eens aangesloten bij het WEBSHOP KEURMERK (klik hier). Dit geeft u de garantie dat wij onze voorwaarden nakomen. Dit ziet u ook terug in onze ALGEMENE VOORWAARDEN (klik hier). In de voorwaarden vindt u bij nr. 18 belangrijke informatie betreffende de garantie.


Bezoek onze showroom


Heeft u uw boxspring gevonden maar wil u vooraf toch ervaren hoe heerlijk u zult slapen? Kom dan langs in onze showroom.


Showroom Kaatsheuvel (NB)
Boxspring.nl
Luxemburgstraat 5
5171 PK Kaatsheuvel


Door het Coronavirus is onze showroom alleen op afspraak te bezoeken.


Bel ons 088-3322333 of klik  hier  om zelf uw afspraak te maken


Klik hier voor ons 'Coronavirus Statement'


Waardering Trustpilot 4.9


Wij gaan voor topkwaliteit en uitstekende service. Onze klanten beoordelen ons met een zéér hoge 4.9 uit 5.0


Zo'n score is prachtig maar schept verwachtingen en dus ook verplichtingen van ons naar u, als klant.


Wij nodigen u uit uw ervaringen met ons te delen. Zo blijven wij ons verbeteren!

*


Snelle en veilige levering


Onze chauffeurs bezorgen uw bed veilig, schoon en op de afgesproken tijd bij u thuis. U profiteert van snelle levertijden in Nederland, België en Duitsland.



Beschikbare betaalmethoden:

betaalmogelijkheden


7 zekerheden Boxspring.NL


Kwaliteitsproducten voor een eerlijke prijs, daar staan wij voor!

Daarom profiteert u bij ons altijd van de volgende 7 zekerheden: 

 

- Ruim 30 jaar kennis en ervaring

- Scherpe prijzen

- Goede Kwaliteit

- Eerlijk en goed advies

- Degelijke garantie

- Snelle levertijden

- Grote en kleine orders mogelijk

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Wacht a.u.b...