Boxspring Etten-Leur

Kortingen tot wel 50%
 • Groot assortiment

  Alle type boxsprings en matrassen

 • Ruim 35 jaar kennis en ervaring

  Eerlijk en goed advies

 • Veilig online betalen

  Betalen in termijnen mogelijk (IN3)

Boxspring Etten-Leur

Bent u op zoek naar een boxspring in Etten-Leur? Bij Boxspring.nl kunt u terecht voor een ruim assortiment boxsprings in verschillende stijlen, zodat u altijd een passende boxspring vindt voor uw slaapkamer. Wist u dat een boxspring in Etten-Leur u meer slaapcomfort kan bieden dan uw standaard bed? Wij vertellen u meer.

Bekijk alle boxsprings

De voordelen van een boxspring in Etten-Leur

Een boxspring in Etten-Leur is een uitstekende investering voor uw slaap, want een boxspring biedt de beste ondersteuning voor uw lichaam terwijl u slaapt. De hoogte van het matras maakt het mogelijk om comfortabel in en uit bed te stappen, zonder moeite. Daarnaast geeft het de ideale werkhoogte om uw beddengoed te vervangen, zonder te ver voorover te hoeven buigen. Het matras van een boxspring is erg comfortabel: het is dan ook niet gek dat veel hotels kiezen voor boxsprings in de hotelkamer. Uw rug wordt optimaal ondersteund tijdens het slapen, wanneer u op een boxspring slaapt. U merkt snel dat u beter slaapt en heerlijk kunt liggen dankzij uw nieuwe boxspring.

De onderdelen van een boxspring

Een boxspring bestaat uit een hoofdbord, onderstel en een matras. Wij adviseren u om ook een topdekmatras hierbij te nemen, want dit zorgt voor een hoger comfort. U kunt bij Boxspring.nl een complete boxspring kopen, maar u kunt ook de losse onderdelen apart bestellen. Onze boxsprings zijn bovendien beschikbaar in verschillende stijlen, zodat u gegarandeerd een boxspring kunt vinden die bij uw smaak past. Daarnaast kunt u zelf een boxspring samenstellen, door de losse onderdelen apart te kiezen.

Welke boxspring past het beste bij u?

Wij hebben verschillende boxsprings in ons assortiment, passend bij verschillende slaapkamerstijlen. Houdt u van minimalistisch of heeft u een beperkt budget, dan is een basic boxspring misschien wel de juiste keuze voor uw slaapgenot. Daarnaast hebben we ook een boxspring sale, waar u boxsprings voor een lagere prijs kunt vinden.

Op zoek naar een beddenwinkel nabij Etten-Leur voor uw boxspring?

Bent u op zoek naar een beddenwinkel nabij Etten-Leur om uw boxspring te kopen? Bij Boxspring.nl bent u aan het juiste adres. Wij verkopen verschillende soorten boxsprings voor elke interieurstijl, zoals robuuste boxsprings, moderne boxsprings, Scandinavische boxsprings of klassieke boxsprings. Wilt u eerst een kijkje nemen, dat kan in onze showroom in Kaatsheuvel. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

 • Laat u op locatie adviseren door een van onze experts
 • Stel samen met ons uw boxspring samen
 • Meer dan 500 keuzes in stofsoort en kleur
Plan een afspraak