Retourbeleid Boxspring.nl - Uw Bed BV

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben.

Hieronder leest u hoe u een bestelling retour kunt sturen.

RUILEN & RETOUREN

Retourneer je artikel  

Je kan de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Je ontvangt een terugbetaling max. 7 werkdagen nadat het product bij ons is aangekomen.  

Hoe retourneer ik mijn artikel?

Het retourneren kan eenvoudig en snel. 
Meld je retour aan door contact met ons op te nemen via ons contactformulier
Zorg ervoor dat de volgende informatie wordt opgenomen in de e-mail:

Bestelnummer

Naam Artikel

Reden van retour**

* Indien defect, beschadigd of verkeerd artikel, gelieve een foto op te sturen naar shop@boxspring.nl met vermelding van bestelnummer.

Na ontvangst van de aanmelding nemen wij contact met je op voor het retour sturen van het artikel.

* Let op de voorwaarden voor gratis retourneren!

 

Meer informatie over retourneren vind je hieronder. 

Kun je het antwoord dat je zoekt niet vinden?  

Neem contact met ons op via ons contactformulier

Wij nemen dan contact met je op om e.e.a. te bespreken.

Defect artikel of verkeerd artikel?  

Heb je een incompleet, beschadigd, defect of verkeerd artikel ontvangen? We doen ons best om de kwaliteit van al onze producten te waarborgen. Helaas komen producten soms met schade aan. Mocht jouw product niet in perfecte staat aankomen, neem dan contact op met onze klantendienst en stuur ons een foto of video van de beschadiging. Onze medewerkers zullen een oplossing zoeken. 

Wat mag je retourneren?  

Artikel moet stevig verpakt zijn.  
Het artikel moet in de originele verpakking geretourneerd worden.  

Eenmalig gebruikt  

Retourzendingen dienen vanzelfsprekend als nieuw verkocht te kunnen worden. Test de aankoop daarom thuis zoals je dat in een winkel zou doen.  

Voor producten die dusdanig beschadigd zijn of gebruikssporen bevatten die verder gaan dan die nodig zijn om de werking, kenmerken of aard van het product vast te stellen, ben je aansprakelijk. Hiervoor behouden wij ons het recht om kosten in rekening te brengen. Alle retourzendingen worden gecontroleerd voordat deze geaccepteerd worden.  

Bedenktijd - Herroepingsrecht

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 euro per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Is het product bezorgd en/of geïnstalleerd door bezorgers?

Indien het product door bezorgers is geleverd gelden andere tarieven voor het retour halen van uw boxspring of matras. Na ontvangst van uw ingevulde contactformulier nemen wij telefonisch contact met u op om e.e.a. met u door te spreken zodat wij de kosten met u kunnen doornemen.
 

Terugbetaling - Refund

Terugbetaling  

Je bestelling wordt terugbetaald wanneer wij de producten hebben verwerkt in ons magazijn. De producten worden eerst gecontroleerd op eventuele schade of gebruikssporen. We kunnen je enkel terugbetalen volgens de betaalmethode die je voor je bestelling hebt gebruikt. De uitbetaling verschilt per betaalmethode en duurt maximaal 5 werkdagen. In sommige gevallen kan het iets langer duren.

Na annulering

Heb je een bestelling geannuleerd die nog niet verzonden werd? We betalen je terug zodra we de annulering hebben verwerkt. Het bedrag zal binnen enkele werkdagen op je rekening staan afhankelijk van de gekozen betaalmethode.  

Wat is het retouradres?

Stuur je bestelling terug volgens bovenstaande voorwaarden naar:

Boxspring.nl - Uw Bed BV

afdeling Retouren

Luxemburgstraat 5

5171 PK Kaatsheuvel

Nederland