088-33 22 333 (09:00-17:00u)
Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? 088-33 22 333 (09:00-17:00u)
Groot assortiment.

Alle type boxsprings en matrassen

Bezorgen op maat.

flexibele levering op afspraak

Geen aanbetaling.

op uw bestelling

€ 0,00 Excl. verzendkosten
0

Boxspring France - Bonellveer

189 EUR
Boxspring France
  • Boxspring France
  • Boxspring France Bonell Interieur
  • Boxspring France Bonellveer

Selecteer uw maat. Let op: controleer bij bestelling van de breedtematen 100, 120 en 130 zo nodig de hoogte van uw trapgat of de draaicircel op uw overloop om problemen bij de plaatsing van uw boxspring te voorkomen.

Voor ons assortiment boxsprings heeft u de keuze uit de stofsoorten Figaro (stof), Matrix (stof), Bronco (skai-leer) en Stone (skai-leer).

De boxspring wordt standaard geleverd met zwarte ronde kunststof pootjes van 12 cm hoog. Twee van deze pootjes bevatten een zwenkwiel zodat het bed makkelijk te verplaatsen is. U kunt in plaats van de standaard pootjes ook kiezen voor vierkante, tapslopende houten pootjes (5x5x10 cm).

Indien u twee éénpersoons boxen bestelt en deze aan elkaar wilt bevestigen, kunt u met deze set koppelklemmen de bedden eenvoudig aan elkaar koppelen. 2 sets koppelklemmen (totaal €10,00) koppelen 2 boxsprings aan elkaar.

* Verplichte velden

Levertijd: Binnen 14 dagen.

Uw prijs

Normale prijs: € 270,00

Actieprijs: € 189,00

Verzendkosten: € 19,50

Beschikbaarheid: Op voorraad

Uw prijs

Normale prijs: € 270,00

Actieprijs: € 189,00

Verzendkosten: € 19,50

Productbeschrijving

Boxspring France


De Boxspring France is gebaseerd op een massief houten frame voor een optimale ventilatie. Op dit frame ligt een Bonnell binnenveringinterieur. Hierdoor heeft deze boxspring een medium verend karakter. Tezamen met een verende matras geeft deze boxspring het zo typerende slaapcomfort van een boxspring. Door de open structuur van deze boxspring ventileert deze optimaal en is daardoor ook zeer geschikt in wat vochtigere omgeving.


Afmetingen


De hoogte van de boxspring is 23 cm (exclusief boxspringpoten).
De boxspring is in zeer veel maten leverbaar. Ook in extra lengtes zoals 210 cm en 220 cm en zelfs 240cm, waardoor deze boxspring ook verkrijgbaar is voor zeer lange mensen.


Boxspringpoten


Deze boxspringset wordt altijd geleverd met 6 boxspringpootjes per boxspring voor optimale stabilisatie en ondersteuning. Standaard krijgt u bij deze boxspring zwarte ronde kunststof pootjes van 12 cm hoog. Twee van deze pootjes bevatten een zwenkwiel zodat de boxspring makkelijk te verplaatsen is. U kunt in plaats van de standaard pootjes ook kiezen voor vierkante, tapslopende houten pootjes (10 cm hoog) Deze zijn leverbaar in de kleuren Wengé, Beuken, Zwart en Alu-grijs.


Koppelklemmen


Alle tweepersoons maten (140 cm of breder) worden standaard als 2 losse boxsprings geleverd. U kunt dan, indien gewenst, een set van 2 koppelklemmen aanschaffen. Hiermee kunnen de boxsprings zeer eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden, maar zijn zij ook weer makkelijk uit elkaar te halen (zie foto). 
De koppelklemmen worden bij fabricatie van de boxsprings direct voorgemonteerd. U hoeft dus alleen de boxsprings aan elkaar te koppelen.


Persoonlijk advies


Wij, bij Boxspring.nl, begrijpen dat het uitkiezen van het juiste bed heel persoonlijk is. Daarom staan onze ervaren professionals altijd klaar om u te helpen bij uw keuze. Zoekt u een combinatie die hier niet staat beschreven? Heeft u een vraag, of wilt u persoonlijk advies? Neemt u dan vooral contact met ons op.

Specificaties

Overzicht beschrijving

Boxspring France

Deze verende boxspring van 23cm hoog is gebaseerd op een open houten frame en een Bonnell binnenveringinterieur.

Verkrijgbaar in zeer veel maten en 11 moderne kleuren.

Levertijd Binnen 14 dagen.
Boxspring - Frame Solide houten frame
Boxspring - Kern Bonellvering
Boxspring - Hoogte Circa 23cm (zonder pootjes)
Montage Alleen levering

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Wacht a.u.b...