Toppers

Topmatras Keuze

Kies uw topmatras bij uw boxspring. De topper is 8 cm dik.

 • Topmatras - Koudschuim HR40 (medium)
  Koudschuim HR40 heeft een medium ligcomfort en ventileert optimaal. U ondervindt goede steun van deze topmatras. Ook als u het snel warm heeft is dit een goede keuze.

 • Topmatras - Koudschuim HR60 (soft)
  Koudschuim HR60 heeft een soft ligcomfort en ventileert optimaal. Door het hoge soortelijk gewicht heeft het een hoog draagvermogen en is het uitstekend geschikt voor de zwaardere persoon die wat zachter wil liggen, zonder dat het de duurzaamheid nadelig beïnvloed. Het ligcomfort is erg goed van deze topmatras en biedt ook veel steun. Zeer geschikt voor mensen die het snel warm hebben.

 • Topmatras - Traagschuim Sg52 (medium)
  Deze duurzame kwaliteit traagschuim zorgt voor een optimale drukverdeling en drukverlagende werking. Als u last heeft van gewricht- en spierpijnen dan geeft traagschuim verlichting. Door zijn fijne celstructuur ademt deze kwaliteit minder dan koudschuim. Wij raden deze kwaliteit af als u het erg snel warm heeft. Ligcomfort is medium.

 • Topmatras - Gelfoam Sg50 (soft)
  Deze hoogwaardige kwaliteit Gelfoam heeft de drukverlagende eigenschappen van traagschuim, maar is veel beter ventilerend door zijn grove celstructuur. Hierdoor ademt het schuim zeer goed en is het minder traag dan traagschuim. Ook Gelfoam is uitermate geschikt bij gewricht- en spierpijn. Ook geschikt voor mensen die het wat sneller warm hebben. Ligcomfort is soft.

 • Topmatras - Combi Koudschuim / Traagschuim.
  Bij deze topmatras wordt 3 cm HR40 koudschuim gecombineerd met een toplaag van 3 cm traagschuim. Het drukverlagende effect is wel iets minder dan bij de volledige traagschuim topmatras, maar heeft wel iets betere ventilerende eigenschappen. Bovendien voelt deze traagschuim topper iets steviger aan dan de volledige traagschuim topmatras.