088-33 22 333 (09:00-17:00u)

Boxspring France - Bonellveer

205 EUR
Boxspring France
  • Boxspring France
  • Boxspring France Bonell Interieur
  • Boxspring France Bonellveer

selecteer hier uw gewenste afmeting

Wij hebben stofsoorten voor u geselecteerd. Zit uw kleur of stof niet tussen deze selectie? Bezoek onze showroom en vind uw favoriete kleur met behulp van onze kleurwijzer.

Het hoofdeinde blijft middels het hoofdbord gekoppeld. Met een koppelklem kunt u ook het voeteneinde aan elkaar koppelen.

Maak uw keuze uit de diverse poten sets

* Verplichte velden

Levertijd: Binnen 14 dagen.

Uw prijs

Normale prijs: 270,00

Actieprijs: 205,00

Verzendkosten: 26,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

Uw prijs

Normale prijs: 270,00

Actieprijs: 205,00

Verzendkosten: 26,95

Productbeschrijving

Boxspring France

De Boxspring France is gebaseerd op een massief houten frame voor een optimale ventilatie. Op dit frame ligt een Bonell binnenveringinterieur. Hierdoor heeft deze boxspring een medium verend karakter. Tezamen met een verende matras geeft deze boxspring het zo typerende slaapcomfort van een boxspring. Door de open structuur van deze boxspring ventileert deze optimaal en is daardoor ook zeer geschikt in wat vochtigere omgeving.

Afmetingen

De hoogte van de boxspring is 23 cm (exclusief boxspringpoten).
De boxspring is in zeer veel maten leverbaar. Ook in extra lengtes zoals 210 cm en 220 cm en zelfs 240cm, waardoor deze boxspring ook verkrijgbaar is voor zeer lange mensen.

Boxspringpoten

Deze boxspringset wordt altijd geleverd met 6 boxspringpootjes per boxspring voor optimale stabilisatie en ondersteuning. Standaard krijgt u bij deze boxspring zwarte ronde kunststof pootjes van 12 cm hoog. Twee van deze pootjes bevatten een zwenkwiel zodat de boxspring makkelijk te verplaatsen is. U kunt in plaats van de standaard pootjes ook kiezen voor vierkante, tabslopende houten pootjes (10 cm hoog) Deze zijn leverbaar in de kleuren Wengé, Beuken, Zwart en Alu-grijs.

Koppelklemmen

Alle tweepersoons maten (140 cm of breder) worden standaard als 2 losse boxsprings geleverd. U kunt dan, indien gewenst, een set van 2 koppelklemmen aanschaffen. Hiermee kunnen de boxsprings zeer eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden, maar zijn zij ook weer makkelijk uit elkaar te halen (zie foto). 
De koppelklemmen worden bij fabricatie van de boxsprings direct voorgemonteerd. U hoeft dus alleen de boxsprings aan elkaar te koppelen.

Persoonlijk advies

Wij, bij Boxspring.nl, begrijpen dat het uitkiezen van het juiste bed heel persoonlijk is. Daarom staan onze ervaren professionals altijd klaar om u te helpen bij uw keuze. Zoekt u een combinatie die hier niet staat beschreven? Heeft u een vraag, of wilt u persoonlijk advies? Neemt u dan vooral contact met ons op.

Specificaties

Overzicht beschrijving

Boxspring France

Deze verende boxspring van 23cm hoog is gebaseerd op een open houten frame en een Bonell binnenveringinterieur.

Verkrijgbaar in zeer veel maten, stoffen en kleuren 

Levertijd Binnen 14 dagen.
Levering per Chauffeur
Boxspring - Frame Solide houten frame
Boxspring - Kern Bonellvering
Boxspring - Hoogte Circa 23cm (zonder pootjes)
Transportkosten € 21.50 m.u.v. de Waddeneilanden
Montage Alleen levering
Gefabriceerd in Nederland
Producttype Boxspring Onderbak

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Wacht a.u.b...