088-33 22 333 (09:00-17:00u)

Corona / Covid-19 informatie | Uw Bed [Boxspring.nl]

Momenteel is een showroombezoek alleen mogelijk middels een vooraf gemaakte afspraak.
Belt u met 088-3322333 of maak hier zelf uw afspraak

Beste relatie, klant,

De gevolgen van het Coronavirus zijn enorm en de regelgeving en maatregelen, opgelegd door overheden en instanties, veranderen snel en de effecten op het MKB worden steeds groter.
Ook voor ons bedrijf zijn de gevolgen voelbaar en we willen u hiervan ook op de hoogte houden.

Omdat wij breed actief zijn in de beddenindustrie zijn wij al gewend om schoon te werken en staat hygiëne daarbij steeds onder onze aandacht. Maar door het virus volgen wij ook de richtlijnen van het RIVM en houden onze werkplek extra schoon en ons personeel heeft extra instructies gehad. 'Social Distance' of Sociale Afstand betekent dat wij ons houden aan de 1,5 meter afstand. Dit doen we om u te beschermen en om onze collega's te beschermen.

Ook na de besllissing van onze overheid om de maatregelen omtrent Corona te versoepelen, doen wij er alles aan om de bereikbaarheid van ons bedrijf op normaal niveau te houden en blijft onze productiecapaciteit vooralsnog hetzelfde. Mocht u vragen hebben dan zijn wij bereikbaar op het nummer 088-3322333 of kunt u mailen via ons Contactformulier

Wederzijds begrip

Sinds de oprichting van ons bedrijf hebben wij altijd een zeer sociaal bedrijf willen zijn. Direct en prettig contact met onze klanten. Wij doen er alles aan om ons sociale karakter te behouden en willen u in alle mogelijke vormen van dienst blijven. Misschien tijdelijk met wat aanpassingen, maar altijd met goede bedoelingen. We hopen dat u onze aanpak net zo waardeert als dat wij uw begrip waarderen.

Showroom Boxspring.NL Kaatsheuvel

Om u en onszelf zoveel mogelijk te beschermen is bezoek aan onze showroom momenteel uitsluitend mogelijk door vooraf een afspraak te maken! Belt u met 088-3322333 of maak hier zelf uw afspraak

Om u en onze medewerkers te beschermen hebben wij besloten om niet in alle gevallen nog boxspringsets  te plaatsen. In dat geval zullen wij uw boxspring netjes tot aan de deur leveren. Wij zullen dit ook bij het plannen van onze leveringen bespreken. Overigens is het monteren van onze boxsprings zeer eenvoudig. U heeft geen gereedschap nodig. De poten kunt u zonder hulpmiddelen in de boxspring draaien en het hoofdbord kan d.m.v. beugels aan de boxsprings worden gehaakt.

Mocht u toch een model hebben uitgezocht waarbij er extra montage nodig is, zoals bij elektrisch verstelbare boxsprings, dan zullen wij dat voorafgaand aan de levering met u bespreken en de nodige maatregelen treffen.

Mondkapje verplicht per 1 december 2020?

Indien de mondkapjes plicht per 1 december 2020 ingaat, dan vragen wij u sowieso met mondkapje binnen te komen en bij binnenkomst uw handen te desinfecteren. Er staat hiervoor bij de ingang een dispenser. Omdat wij op afspraak werken in een showroom, vallen wij niet onder de bedoelde openbare ruimtes waarbij mondkapjes verplicht zijn. In goed overleg kunt u dan tijdens het bezoek het mondkapje afdoen. Er kunnen echter redenen zijn waarbij wij u toch vragen het mondkapje op te houden. Overigens is dit wederzijds. Indien u wenst dat wij tijdens het bezoek een mondkapje dragen, dan zullen wij dit ook doen.

Wij vertrouwen op uw begrip in deze.

Tot slot willen wij iedereen die geraakt wordt door het Coronavirus veel sterkte wensen. Blijf vooral gezond en zorg goed voor uw naasten.

Met vriendelijke groet,
Team Boxspring.nl


Bezoek onze showroom


Heeft u uw boxspring gevonden maar wil u vooraf toch ervaren hoe heerlijk u zult slapen? Kom dan langs in onze showroom.


Showroom Kaatsheuvel (NB)
Boxspring.nl
Luxemburgstraat 5
5171 PK Kaatsheuvel


Door het Coronavirus is onze showroom alleen op afspraak te bezoeken.


Bel ons 088-3322333 of klik  hier  om zelf uw afspraak te maken


Klik hier voor ons 'Coronavirus Statement'


Snelle en veilige levering


Onze chauffeurs bezorgen uw bed veilig, schoon en op de afgesproken tijd bij u thuis. U profiteert van snelle levertijden in Nederland, België en Duitsland.Beschikbare betaalmethoden:

betaalmogelijkheden


7 zekerheden Boxspring.NL


Kwaliteitsproducten voor een eerlijke prijs, daar staan wij voor!

Daarom profiteert u bij ons altijd van de volgende 7 zekerheden: 

 

- Ruim 30 jaar kennis en ervaring

- Scherpe prijzen

- Goede Kwaliteit

- Eerlijk en goed advies

- Degelijke garantie

- Snelle levertijden

- Grote en kleine orders mogelijk

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Wacht a.u.b...