088-33 22 333 (09:00-17:00u)
Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? 088-33 22 333 (09:00-17:00u)
Groot assortiment.

Alle type boxsprings en matrassen

Bezorgen op maat.

flexibele levering op afspraak

Geen aanbetaling.

op uw bestelling

€ 0,00 Excl. verzendkosten
0

Los Hoofdbord Parijs - 2 rijen gecapitonneerd

175 EUR
Los hoofdbord Parijs - 2 rijen gecapitonneerd
  • Los hoofdbord Parijs - 2 rijen gecapitonneerd
  • Los hoofdbord Parijs - 2 rijen gecapitonneerd

Voor ons assortiment hoofdborden heeft u de keuze uit de stofsoorten Figaro (stof), Matrix (stof), Bronco (skai-leer) en Stone (skai-leer).

Selecteer de gewenste breedte van uw hoofdbord.

Selecteer de gewenste hoogte van uw hoofdbord.

Wanneer u een losse boxspringbak of een hotelbed aan uw bestelling heeft toegevoegd wordt de bevestiging voor het hoofdbord standaard gemonteerd. Bestelt u alleen een hoofdbord dan kunt u het hoofdbord bevesting middels een haaklat welke aan de muur bevestigd kan worden.

* Verplichte velden

Levertijd: Binnen 14 dagen.

Uw prijs

Normale prijs: € 249,00

Actieprijs: € 175,00

Verzendkosten: € 19,50

Beschikbaarheid: Op voorraad

Uw prijs

Normale prijs: € 249,00

Actieprijs: € 175,00

Verzendkosten: € 19,50

Productbeschrijving

Los hoofdbord Parijs - 2 rijen gecapitonneerd


Met het losse hoofdbord Parijs kunt u uw hoofdbord in de door u gewenste breedte, hoogte en stofsoort bestellen waardoor u uw losse boxspring(s) of hotelbed de extra uitstraling geeft die u zoekt. Het hoofdbord Parijs is 2 rijen gecapitoneerd. Dit wil zeggen dat de bekleding met knopen op de ondergrond wordt vastgestikt waardoor er 'kussentjes' ontstaan.   


Afmetingen


Standaard hanteert Boxspring.nl voor haar complete boxspringsets een hoofdbordmaat waarbij het hoofdbord aan beide kanten 10 cm buiten de boxspring(s) uitsteekt. Zo krijgt een boxspringset met een slaapbreedte van 160x200 cm een hoofdbord met een breedte van 180 cm. Uiteraard is het ook mogelijk om het hoofdbord in dezelfde breedte als de (combinatie van de) boxspring(s) te bestellen. Voor de hoogte van het hoofdbord hanteert Boxspring.nl de standaardmaat van 110 cm. De dikte van het hoofdbord is 10 cm.


Bevestiging


Bestelt u het hoofdbord samen met uw losse boxspring(s) of hotelbed dan wordt er standaard een bevestiging aan zowel de box als het hoofdbord gemonteerd. Bestelt u het hoofdbord los dan bieden wij een optie voor een universele bevestiging aan de muur.


Productie en Levering


Nadat u uw bestelling heeft geplaatst wordt het hoofdbord speciaal voor u op maat gemaakt in onze Nederlandse fabriek. Doorgaans bedraagt de leverrtijd circa 10 werkdagen. Wij doen onze uiterste best om uw bestelling binnen deze termijn te leveren. Zodra uw boxspring uit productie is nemen wij contact met u op om de levering met u af te stemmen. De levering van uw bestelling is exclusief plaatsing en montage.


Persoonlijk advies


Wij, bij Boxspring.nl, begrijpen dat het uitkiezen van het juiste bed heel persoonlijk is. Daarom staan onze ervaren professionals altijd klaar om u te helpen bij uw keuze.  Heeft u een vraag, of wilt u persoonlijk advies? Neemt u dan vooral contact met ons op.

Specificaties

Overzicht beschrijving Met het losse hoofdbord Parijs kunt u uw hoofdbord in de door u gewenste breedte, hoogte en stofsoort bestellen waardoor u uw losse boxspring(s) of hotelbed de extra uitstraling geeft die u zoekt.
Afmeting 1-persoons, twijfelaar, 2-persoons, lits-jumeaux
Levertijd Binnen 14 dagen.
Levering per Chauffeur
Transportkosten NL: €19,50 - BE: €21,00
Montage Alleen levering
Gefabriceerd in Nederland
maatproduct Ja

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Wacht a.u.b...