088-33 22 333 (09:00-17:00u)
Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? 088-33 22 333 (09:00-17:00u)
Groot assortiment.

Alle type boxsprings en matrassen

Bezorgen op maat.

flexibele levering op afspraak

Geen aanbetaling.

op uw bestelling

€ 0,00 Excl. verzendkosten
0

Hotelbedden

Slaap nu thuis in uw eigen “Hotelbed”.

Alsof u elke dag wakker wordt in een hotel, dat gevoel bezorgen de hotelbedden van Boxspring.nl u. Een hotelbed is een vereenvoudigde variatie op de boxspring, maar biedt u hetzelfde slaapcomfort. Accessoires als een hoofdbord en topper zijn bij een hotelbed dan ook niet standaard inbegrepen. De basisprijs van een hotelbed is hierdoor voordeliger dan die van een complete boxspringset. Een hotelbed is naar eigen wens uit te breiden met diverse opties.

Boxspring.nl heeft een ruim assortiment hotelbedden en heeft, ongeacht uw lengte, gewicht of persoonlijke voorkeur voor stevigheid en vering, altijd het ideale bed voor u. Bovendien heeft u met onze hotelbedden keuze uit verschillende pootjes, stoffen en kleuren.

Uw bed wordt op maat voor u gemaakt. Wij leveren direct vanuit onze Nederlandse fabrieken waardoor u profiteert van de laagste prijs en de snelste levertijd. Een hotelbed van Boxspring.nl heeft u vaak al binnen 14 dagen in huis!

Onze vier modellen hebben ieder een ander type ligcomfort:

Hotelbed Princeton

Rustig liggen met soepele ondersteuning
Hotelbed Princeton is een combinatie van de Bonellbox France en de Pocketveringmatras Colorado 350. Princeton heeft door de matras een stevige, rustige ligging, maar met de verende boxspring wordt er toch een soepele ondersteuning gecreëerd. Het type vering van de combinatie zorgt dat het comfort van dit bed het best tot zijn recht komt bij mensen tot 100 kilo. Als u zwaarder bent, kunt u ervoor kiezen om een matras te nemen met meer springveren, zoals onze Colorado 500. Op deze manier heeft u een bed met een hoger draagvermogen, maar behoudt u de soepele ondersteuning van de France. De combinatie met de Colorado 500 is geschikt voor mensen tot 120 kilo. Bent u zwaarder, kunt u kiezen voor Hotelbed Cambridge met de sterkere matras. De ondersteuning die de Polibox London in de Cambridge biedt is namelijk steviger.

Hotelbed Cambridge

Stevig en rustig
Hotelbed Cambridge is een combinatie van de Polibox Wenen en de Pocketveringmatras Colorado 350. Cambridge is de stevigste van de 4 typen hotelbedden en zorgt voor goede ondersteuning en een rustige ligging. Het type vering van de combinatie zorgt dat het comfort van dit bed het best tot zijn recht komt bij mensen tot 110 kilo. Als u zwaarder bent, kunt u ervoor kiezen om een matras te nemen met meer springveren, zoals onze Colorado 500. Op deze manier heeft u een bed met een hoger draagvermogen. De combinatie met de Colorado 500 is geschikt voor mensen tot 130 kilo. Bent u zwaarder, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies. Dit hotelbed is ook voor zeer scherpe meerprijs tot op de centimeter nauwkeurig op maat te bestellen.

Hotelbed Harvard

Verend
Hotelbed Harvard is een combinatie van de Bonellbox France en de Bonnellmatras Berlin. De Harvard is het meest verende bed doordat zowel de boxspring als de matras de sterk verende bonnellkern hebben. Dit is het typische hotelbed. Het type vering van de combinatie zorgt dat het comfort van dit bed het best tot zijn recht komt bij mensen tot 90 kilo. Als u zwaarder bent, is Hotelbed Princeton waarschijnlijk meer voor u geschikt. De veren zorgen dan voor een steviger, rustiger ligcomfort waar u minder in wegzakt.

Hotelbed Oxford

Verende ligging met stevige ondersteuning
Hotelbed Oxford is een combinatie van Polibox Wenen en de Bonnellmatras Berlin. Oxford zorgt voor een verend ligcomfort met een stevige ondersteuning. Het type vering van de combinatie zorgt dat het comfort van dit bed het best tot zijn recht komt bij mensen tot 80 kilo. Als u zwaarder bent, maar wel graag op een verend bed slaapt, is Hotelbed Harvard meer voor u geschikt.
U kunt uw tweepersoons hotelbed bestellen met één tweepersoons matras. Gaat uw voorkeur uit naar 2 (verschillende) éénpersoons matrassen, dan is dit zonder meerprijs ook mogelijk.
Heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze? Lees hier nog meer informatie over ons assortiment hotelbedden of neem contact met ons op.

Waardering Trustpilot 4.8


Wij gaan voor topkwaliteit en uitstekende service. Onze klanten beoordelen ons met een zéér hoge 4.8


Zo'n score is prachtig maar schept verwachtingen en dus ook verplichtingen van ons naar u, als klant.


Wij nodigen u uit uw ervaringen met ons te delen. Zo blijven wij ons verbeteren!


Snelle en veilige levering


Onze chauffeurs bezorgen uw bed veilig, schoon en op de afgesproken tijd bij u thuis. U profiteert van snelle levertijden in Nederland, België en Duitsland.Beschikbare betaalmethoden:

betaalmogelijkheden


Persoonlijk advies


Het team van Boxspring.nl begrijpt dat de keuze van het juiste bed heel persoonlijk is. Daarom staan onze ervaren professionals altijd klaar om u te helpen bij uw keuze. 

 

Zoekt u een bedcombinatie die niet in onze shop wordt aangeboden of heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze? Met onze 30 jaar ervaring helpen wij u graag verder op weg.

 

Neem contact met ons op


Bezoek onze showroom


Heeft u uw boxspring gevonden maar wil u vooraf toch ervaren hoe heerlijk u zult slapen? Kom dan langs in onze showroom.


Showroom Kaatsheuvel (NB)
Boxspring.nl
Luxemburgstraat 5
5171 PK Kaatsheuvel

  

Openingstijden showroom:
Maandag t/m donderdag: 8:00-17:00

Vrijdag: 8:00-16:00

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Wacht a.u.b...