088-33 22 333 (09:00-17:00u)
Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? 088-33 22 333 (09:00-17:00u)
Groot assortiment.

Alle type boxsprings en matrassen

Bezorgen op maat.

flexibele levering op afspraak

Geen aanbetaling.

op uw bestelling

€ 0,00 Excl. verzendkosten
0

Complete Boxsprings

Ook voor een complete boxspring kunt u bij ons terecht, wij bieden verschillende zeer comfortabele boxspringsets aan. U kunt geheel zelf de kleur, het materiaal en de pootjes uitkiezen. Een complete boxspring bestaat uit een boxspring, een matras, een topmatras en een hoofdbord. Een set die bestaat uit deze combinatie wordt ook wel een Scandinavische set genoemd.

Het onderste gedeelte van een complete boxspringset bestaat uiteraard uit 1 of 2 boxsprings. Er kan gekozen worden voor een vaste boxspring, deze is niet verstelbaar of voor een verstelbare boxspring. Een verstelbare boxspring is altijd elektrisch verstelbaar voor maximaal comfort. Ook kunt u zelf de keuze maken, tussen het soort poten die u graag onder de boxspring ziet en de kleur die deze poten mogen hebben. Bij de meeste boxspringsets kan er een kleur of stofkeuze gemaakt worden uit een stofstalenboek. 

De matrassen die op de boxspring worden gelegd, bieden u meer comfort en ondersteuning tijdens het slapen. Ook de matrassen worden over het algemeen voorzien van een strakke en luxe stoffering. Voor het ultieme slaapcomfort worden de matrassen vaak afgedekt met een topmatras.

Het hoofdbord wordt bevestigd aan de hoofdkant van de boxspring, ook het hoofdbord word gestoffeerd met een luxe stof. Het hoofdbord wordt over het algemeen gestoffeerd in dezelfde kleur als de boxspring, maar u kunt dit uiteraard zelf bepalen.

Als u gaat voor een complete boxspring, profiteert u bij ons van een snelle service en levering in zowel Nederland, België als Duitsland. We leveren uw bestelling binnen 14 dagen bij u af. De bestelling zal netjes verpakt worden, zodat de complete boxspring set in zijn geheel netjes en onbeschadigd afgeleverd kan worden. We komen uw bestelling persoonlijk bij u afleveren.

U kunt voor de bestelling kiezen uit 3 verschillende mogelijkheden om te betalen. Zo kunt u kiezen uit vooraf betalen doormiddel van iDeal of u kunt achteraf betalen door middel van contanten of met de pinpas. In Duitsland zijn wij aangesloten bij SofortBanking. In België zijn wij aangesloten bij MisterCash.

Wij bieden u een complete en luxe gestoffeerde boxspring naar eigen voorkeur. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring en kennis, bieden scherpe prijzen en een goede kwaliteit. Daarnaast staan wij voor een goed en eerlijk advies, voor een degelijke garantie en voor snelle levertijden voor zowel grote als kleine bestellingen.


Waardering Trustpilot 4.8


Wij gaan voor topkwaliteit en uitstekende service. Onze klanten beoordelen ons met een zéér hoge 4.8


Zo'n score is prachtig maar schept verwachtingen en dus ook verplichtingen van ons naar u, als klant.


Wij nodigen u uit uw ervaringen met ons te delen. Zo blijven wij ons verbeteren!


Bezoek onze showroom


Heeft u uw boxspring gevonden maar wil u vooraf toch ervaren hoe heerlijk u zult slapen? Kom dan langs in onze showroom.


Showroom Kaatsheuvel (NB)
Boxspring.nl
Luxemburgstraat 5
5171 PK Kaatsheuvel

  

Openingstijden showroom:
Maandag t/m donderdag: 8:00-17:00

Vrijdag: 8:00-16:00


Snelle en veilige levering


Onze chauffeurs bezorgen uw bed veilig, schoon en op de afgesproken tijd bij u thuis. U profiteert van snelle levertijden in Nederland, België en Duitsland.Beschikbare betaalmethoden:

betaalmogelijkheden


Bezoek onze showroom


Heeft u uw boxspring gevonden maar wil u vooraf toch ervaren hoe heerlijk u zult slapen? Kom dan langs in onze showroom.


Showroom Kaatsheuvel (NB)
Boxspring.nl
Luxemburgstraat 5
5171 PK Kaatsheuvel

  

Openingstijden showroom:
Maandag t/m donderdag: 8:00-17:00

Vrijdag: 8:00-16:00

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Wacht a.u.b...